Ajankohtaista

Lähes puolet perussuomalaisten edustajista on yrittäjiä . Demareilla 1 yrittäjä

Tämä päivän kauppalehden verkkosivuilla oli mielenkiintoinen uutinen. 

Peräti 15 perussuomalaisten kansanedustajaa on yrittäjätaustaisia. Ei ihme että antti rinne tuskailee, että perussuomalaisten "talouspolitiikka on liian oikealla". 

Perussuomalaisilla on paljon laajempi osaaminen yrittämisestä ja työllistämisestä kuin tukilakkoja junailleella ay-gangsterilla. Näytöt yrittäjyydestä ja työllistämisestä ovat NOLLA

Kummalla osapuolella on suurempi osaaminen ihmisten työllistämisestä? 3/4 osaa uusista työpaikoista syntyy pienyrityksiin ja on vihonviimein virhe lähteä osaamattomien tänne sotkemaan asioita. 

https://www.verkkouutiset.fi/antti-rinne-sakoista-islle-ammattiliitto-pro-varmaan-maksaa/

Eli käsittämätön jargoni "Ihmisoikeuksista" on pelkkää puhetta. Yrittäjämyönteisyys rasittaa rinteen mieltä. 

Perussuomalaiset, kokoomus tai keskusta eivät tule hyväksymään yrittäjien verojen kiristämistä, jota SAK (veroista vapautettu) ja heidän uskollinen apulainen rinne tulevat esittämään. SAK:n ei ole osapuoli kun päätetään minkälaista politiikka suomessa tehdään. 

Se oikeistopuolue joka menee rinteen hallitukseen tekemään yrittäjävastaista politiikkaa kääntää selkänsä vastuulliselle yrittäjä- ja työllisyyspolitiikalle jota edellinen hallitus teki.  Se tulee näkymään varmasti kannatuksessa. 

Tähän kun lisätään sanna marinin käsittämättämät vaatimukset hakkuiden vähentämisestä niin soppa on valmis. Vihreät ovat varmasti innokkaana sosialisoimassa yksityisten metsiä tarpeettoman laajoihin suojeluihin.  EI mitään uutta aurigon alla. Sauli Niinistö tappeli stalinistihassia ja haavistoa vastaan jo vuosia sitten samasta asiasta. 

Pohjoissuomi ja kainuu elävät maa- ja etenkin metsätaloudesta. Jokainen metsäteollisuuden työpaikka on kultaakin kalliimpi vaikeasti työllistyvillä alueilla. 

Tähän ei tarvita rinteen joukkoja kiristämään veroja ja viemään leipää metsurin suusta. 

Hallitukseen tarvitaan vastuullinen osapuoli huolehtimaan yrittäjistä ja työllistämisestä. rinne ja demarit eivät ole se osapuoli. 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Olisivatko persujen yrittäjät kuitenkin työkkärin kautta ryhtyneet yrittäjiksi esim. paimentamaan työttömiä.

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Sitä ei yrittäjien sivuilla sanota. Kerrotaan vain lukumäärä.

Enemmän yrittäjiä kuin keskustalla ja kokoomuksella.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Miten sana vastuullisuus liittyykään yrittäjiin?

Käyttäjän ReijoMatilainen kuva
Reijo Matilainen

Pienten yrittäjien osalta ainakin siten, että ovat vastuussa työhönsä ja työntekijöihinsä liittyvista ratkaisuista yleensä koko omaisuudellaan.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Pienyrittäjät osaavat kantaa vastuuta, joutuvat ajattelemaan aina ensin duunareitaan ja vasta viimeiseksi itseään.

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Kauanko vellu on ollut yrittäjänä ja montako henkilöä työllistät? Kait tilität joka kuukausi alv:t ja ennakkoverot? Sun omaisuus on varmaan käyttöpääomalainan vakuutena?

Joku yrittää ja ottaa riskiä, jotta ihmisillä olisi töitä ja toimeentuloa. Ollaan toki kokeiltu myös sitä, että kaikki työpaikat ovat valtion työpaikkoja. Neuvostoliitossa. Se tarina päättyi huonosti.

Käyttäjän JuhaKinnunen kuva
Juha Kinnunen

Sana yrittäjämyönteisyys kalskahtaa ikävästi. Siitä haisee kaverikapitalismi, tarpeettomat yritystuet = sosiaalituet suurille yrityksille, hallituksen kärkihankkeet, yksityistämiset ja valtion omaisuuden myynnit pilkkahintaan jne.

Parempi olisi yrittäjyysmyönteisyys ja vielä parempi markkinamyönteisyys. Jos esim. verotusta viilataan, tehtäköön se oikeudenmukaisesti niin, että ei vääristetä kilpailua ja kohdellaan eri aloja tasapuolisemmin kuin nykyään.

Käyttäjän fazerinsini kuva
Jouni Suonsivu

Marko, kuten itsekin tiedät, ihmisten nimien kirjoittaminen pienellä kertoo vain kirjoittajasta, ei kirjoitettavasta. Asenne vinossa ja sen myötä kaikki. Korjaat asennettasi, ja sen myötä ylipäänsä mikään voi mahdollistua. Ennen sitä, ei mikään. Luulin joskus aikaa sitten sinua asialliseksi kirjoittajaksi -osoitat, että et ole, ja kyse ei ole mielipiteestä (joita pitääkin olla hyvin erilaisia) vaan asenteestasi ja kunnioituksen puutteesta. Mitä opin budolajeissa ensimmäiseksi: kunnioita vastustajaasi.

En elämöisi sillä, että jossakin puolueessa on enemmän ja jossakin vähemmän yrittäjiä. He ovat välttämätön osa tätä yhteiskuntaa, kuten ovat palkansaajatkin. Sama stemmaa lapsiin, opiskelijoihin, eläkeläisiin. Esimerkiksi palomiehiä, opettajia, sairaanhoitajia ja poliiseja tarvitaan ja nämä paitsi yksityisellä sektorilla työskentelevät osa sairaanhoitajista on virkamiehistöä.

ML: "Hallitukseen tarvitaan vastuullinen osapuoli huolehtimaan yrittäjistä ja työllistämisestä. rinne ja demarit eivät ole se osapuoli."

Demokratia ei siis kelpaa sinulle? Miksi ei?

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Demokratia kelpaa. Rinne ei pysty muodostamaan hallitusta punavihreiden ympärille, joten heidän on pakko ottaa sinne porvaripuolueita.

Keskusta jää oppositioon, Kokoomus ei lähde hallitukseen joka nostaa pk-yritysten verorasitusta ja Perussuomalaisia yritetään pelata käsittämättömällä ihmisarvojutuilla pihalle.

Totuus on se, että rinne haluaisi mahdollisimman punavihreän hallituksen. Sille ei ole olemassa valtakirjaa kansalta.

Toisaalta ei ole demokratian vastaista ilmaista, että en pidä laittomia lakkoja järjestävää rinnettä sopivana henkilönä toimimaan pääministerinä.

Jos laillisuuskäsitteet työmarkkina-asioissa ovat noin hataralla pohjalla niin miten hatarat ovat muu lainsäädäntötuntemus.

Toimituksen poiminnat